PROBIOTICKÉ PIVO

Probiotické pivo

Věděli jste, že PIVO v kombinaci s PROBIOTIKY přináší
kladné 
účinky na lidský organismus?

 1. ZLEPŠENÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU

  • Díky obsahu probiotikých kultur v pivu dochází k zlepšení Vašeho imunitního systému. Obranyschopnost organismu totiž z přibližně 60-70% procent vzniká právě ve střevě.

 

2. NAPOMÁHÁ TRÁVENÍ

  • Je vědecky dokázáno a podloženo, že probiotická složka v pivu napomáhá trávení a obnovení
    imunitního systému.

 

3. OBNOVUJE POŠKOZENOU STŘEVNÍ MIKROFLÓRU

  • V kombinaci s probiotiky je probiotické pivo ideální pro obnovení a zacelení střevní mikroflóry.

 

 A HLAVNĚ 

 

 PROBIOTICKÉ PIVO JE SVĚTOVÝ UNIKÁT!!

objednat domů více na Probiotické pivo (probiotickepivo.cz)

vyzvednout v Cash and Carry AQM Bohumín.

SLOŽENÍ

Pivo ležák světlý pasterovaný
Alkohol 4,4 % obj. Obsah 0,3 litru

Složení: Pitná voda, moravský a karamelový slad, žatecký chmel, směs živých laktobacilových a probiotických kultur.
Energetická hodnota na 100 ml: 169kJ/40 kcal.

Uchovávejte při teplotě do 10°C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do jednoho dne. 
Podávejte chlazené. Sediment není na závadu.
Láhev piva obsahuje na konci expirace minimálně milión živých probiotických a laktobacilových kultur.
Při výrobě obsahuje pivo 100 miliónů probiotických kultur.
Mírný zákal nebo sediment není na závadu, je tvořen probiotiky.